NEWS: now you can also send shipments from DHL Express locker

NEWS: now you can also send shipments from DHL Express locker

Maailma juhtiv rahvusvahelise ekspressteenuse pakkuja DHL Express, käivitas hiljuti Eestis esimese miili oma pakiautomaatide võrgustikus. See on DHL Expressi ja Eesti inimeste jaoks põnev verstapost, mis toob endaga kaasa hulga uusi eeliseid ja mugavusi kullerveo jaoks.

DHL Expressi pakiautomaatide võrgustiku esimese miili käivitamine Eestis

Esialgu teeme selgeks, mis on esimene miil (First Mile delivery) ja mis on viimane miil (Last Mile delivery). Kui selgitada seda väga lihtsalt ja lühidalt, siis esimene miil on saadetise korjamine lähteriigis ja viimane miil on saadetiste jagamine sihtriigis.

Tänapäeva kiires maailmas on inimestel sageli ajapuudus. Olenemata sellest, kas see on tingitud tööst, koolist või isiklikest kohustustest, tundub, et ülesannete loetelu mida tuleb täita on alati pikk. Üks neist ülesannetest võib olla paki saatmine või vastuvõtmine. Seoses e-kaubanduse levikuga on e-kaubandusest saanud populaarne kaupade ostmise viis. Küll aga võib pakkide saatmise ja vastuvõtmise protsess vahel olla tülikas, eriti kui sul on tihe graafik. Õnneks on DHL Express välja pakkunud lahenduse, mis on ühtaegu mugav ja töökindel: DHL Expressi pakiautomaatide võrgustik.

Mis on DHL Expressi pakiautomaatide võrgustik

DHL Expressi pakiautomaatide võrgustik on uuenduslik võimalus klientidel oma express-saadetisi üle maailma saata ning vastu võtta. Antud lahendus pakub DHL Expressi klientidele mugavat ligipääsu üle Eesti asuvate pakiautomaatide võrgustikule. Meie pakiautomaadid võimaldavad klientidel saadetisi saata, kui ka kätte saada ööpäevaringselt, muutes saadetiste kättesaamise lihtsaks ja mugavaks isegi siis, kui eluviis on organiseeritud ja kiire.

Võrgustiku esimese miili kui ka viimase miili Eestis moodustavad 74 pakiautomaati ja 2 teeninduspunkti, mis asuvad erinevates Eesti linnades. Pakiautomaadid on varustatud mugavate digiekraanidega, et tagada saadetiste kiire, tõhus ja turvaline saatmine kui ka vastuvõtmine.

Millised on DHL Expressi pakiautomaatide võrgu eelised?

DHL Expressi pakiautomaatide võrgu üks suurimaid eeliseid on selle mugavus ja 24/7 ligipääsetavus. Ööpäevaringselt saadaval olevate automaatide abil saate endale sobival ajal paki saata, tagastada või sellele järgi tulla. Sa ei pea muretsema võimalike järjekordade pärast teeninduspunktides või kulleri ootamise pärast.

  • Kõrge kvaliteediga teenus, täpsus ja turvalisus.
  • Express-saadetised atraktiivse hinnaga – lihtne ja arusaadav.
  • Head asukohad: pakiautomaadid asuvad välitingimustes, mis tagab mugava ligipääsu, näiteks kaubanduskeskuste küljes, tanklates, toidupoodide kõrval ja muudes avalikes kohtades. See tähendab, et automaatidele ligi pääsemine ei sõltu kolmandast osapoolest.
  • 24/7 kättesaadavus: Saadetisi saab saata või välja võtta ööpäevaringselt, endale sobival ajal. Ei pea enam ootama kullerit ega tegema erikokkuleppeid saadetise kohaletoimetamiseks.
  • Suurenenud turvalisus: pakiautomaadid on varustatud kaasaegse tehnoloogiaga, tagades saadetiste ööpäevaringse turvalisuse.
  • Kiire kohaletoimetamine: pakiautomaatide kasutamine aitab tarneahelat sujuvamaks muuta, vähendades saadetiste kättesaamiseks kuluvat aega.
  • Saadetise jälgimine kogu teekonna vältel.
  • Globaalne võrgustik - laiaulatuslikud teadmised ja ülemaailmne kaetavus.
  • GoGreen lahendus - süsiniku jalajälje neutraliseerimine.

Lühidalt – lihtne ja usaldusväärne.

Mida toob tulevik DHL Expressi pakiautomaatide võrgule Eestis?

DHL Expressi pakiautomaatide võrgustiku esimese miili käivitamine Eestis on alles algus. Lähiaastatel plaanib DHL Express pakiautomaatide võrgustikku veelgi laiendada, lisades rohkem asukohti ja jõudes rohkemate inimesteni üle kogu riigi.

Võib öelda, et DHL Expressi pakiautomaadivõrgustiku esimese miili käivitamine Eestis on põnev verstapost nii DHL-ile kui ka Eesti inimestele. Oma erinevate eeliste ja mugavustega on selle põhieesmärk muuta inimeste pakkide saatmine paindlikumas, kiiremaks ja mugavamaks. Plaanime järgnevatel kuudel ja aastatel oma pakiautomaadivõrgustikku veelgi kasvatada ning selle läbi, Eesti inimestele veelgi rohkem kasu tuua.

Süsiniku jalajälje vähendamine DHL Expressi pakiautomaatidega

Kuna maailm muutub keskkonnateadlikumaks, on oluline arvestada meie igapäevaste tegevuste mõju keskkonnale. See hõlmab pakkide saatmist ja vastuvõtmist, millel võib olla märkimisväärne mõju keskkonnale, eriti süsinikdioksiidi heitkoguste osas. Seetõttu on DHL Expressi pakiautomaatidest saatmine suurepärane viis CO2 jalajäle vähendamiseks.

Pakiautomaatidest saatmise eelised keskkonnale

DHL Expressi pakiautomaatide kasutamisel on keskkonna ees veel mitmeid eeliseid:

Vähem heitkoguseid: tarnevahemaade vähenedes, DHL Expressi pakiautomaatidest saatmisel, aitab vähendada ka kullerautode tekitatud süsinikdioksiidi heitkoguseid. Seda seetõttu, et kullerid teevad vähem sõite, mille tulemuseks on vähem keskkonda sattuvaid jäätmeid.

DHL Expressi pakiautomaatide võrgu eeliseks on ka selle töökindlus. DHL Express on usaldusväärne ülemaailmne kullerteenuse pakkuja, kes on tõestanud pakkide õigeaegse ja heas seisukorras kohaletoimetamise. Masinad on samuti turvalised, iga kapi avamiseks on vaja unikaalset koodi. See tagab, et teie pakk on turvaline ja kaitstud, kuni olete valmis sellele järele tulema.

Kokkuvõtteks võib öelda, et DHL Expressi pakiautomaatidest saatmine on suurepärane viis süsiniku jalajälje vähendamiseks. Oma paljude eelistega, sealhulgas vähendatud tarnekauguse, väiksemate heitkoguste, suurema tõhususe ja väiksemate pakendijäätmetega, on see lihtne ja tõhus viis keskkonnale positiivselt mõjuda. Juhul kui Teil puudub kliendikood siis kaaluge pakiautomaatide kasutamist, et muuta oma tarned keskkonnasõbralikumaks.

Pakkide saatmine DHL Expressi pakiautomaatide võrgu kaudu on lihtne. Järgi alltoodud juhiseid.

Vormista saadetis kodus või kontoris, maksa veebis ja too saadetis endale sobivasse DHL-i pakiautomaati. Selle jaoks on tarvis MYDHL+ keskkonnas saadetise vormistamisel valida teenuseks Express Easy. Kui sa siiski soovid tellida koju kulleri, siis vali teenuseks Express Worldwide või mõni teine kellaajaline teenus.

Kogu info Express Easy kohta on ka leitav meie veebilehel Vaata hinda rubriigis. Mine julgelt ja avasta endale sobivad saatmisvõimalused.

Siin on põhilised sammud DHL Express Easy kasutamiseks:

1) Määrake enda pakendi suurus: mõõtke oma pakendi 3 külge ja määrake selle kaal.

Valige sihtriik ja pakend (ümbrik või kast 2-8). Võite kasutada oma pakendit, kuid see peab jääma etteantud mõõtudesse. Nt. Kui valite suuruse Box 3, peavad teie paki mõõdud ja kaal olema maksimaalselt 35x32x10 cm ja 2 kg.

2) Valige Teile lähim DHL-i pakiautomaat. Asukohtasi saate otsida Siit või helistades meie klienditeenindusele +372 6 808 555

3) Valmistage saadetis ette: pakkige saadetis turvaliselt ja lisage kindlasti kõik vajalikud dokumendid, nagu saateleht ning vajadusel arve.

4) Toimetage saadetis välja valitud pakiautomaati ning ülejäänu eest hoolitseme meie.

Kuidas saata saadetist DHL-i pakiautomaadi kaudu video

Kuidas oma saadetist DHL-i pakiautomaadist kätte saada video